Roasted Sweet Potato Tart
TM6 TM5

Roasted Sweet Potato Tart

( Pas d’évaluation )

Ingrédients

Vegan Pastry

  • 260 g plain flour
  • ½ tsp fine sea salt
  • 120 g coconut oil solid
  • 80 g water cold, plus extra boiling for soaking
  • 1 tsp dried mixed herbs

Houmous Filling

  • 240 g tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 100 g almond milk
  • 20 g lemon juice
  • 5 Medjool dates pitted
  • 1 garlic clove
  • 1 Tbsp tahini
  • 1 Tbsp olive oil
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Vegetable Topping

  • 3 red onions thinly sliced (2 mm)
  • 3 Tbsp balsamic vinegar
  • 2 apples thinly sliced (2 mm)
  • 1 Tbsp coconut oil melted
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 sweet potatoes thinly sliced (2 mm)
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 slice
Calories
360.5 kcal / 1508.1 kJ
Protides
5.9 g
Lipides
16.7 g
Glucides
49.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
12 g
Sodium
289.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives