Appareils et accessoires
Roasted Red Pepper Aioli
Prép. 15min
Total 20min
15 oz
Ingrédients
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
191.8 mg
Protides
0.6 g
Calories
240.6 kJ /
57.5 kcal
Lipides
5.3 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Chutney
1h 20min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Borscht
25min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Gluten-Free Rolls
1h 20min