Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 8 pieces veal scallopini (see Tips)
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g fresh mozzarella, cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)
- 8 slices pancetta
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- 50 g sun-dried tomato pesto (see Tips)
- 500 g tomato passata
- 2 bunches asparagus, trimmed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3187.5 kJ / 758.9 kcal
- Protides
- 112.9 g
- Glucides
- 8.8 g
- Lipides
- 29.2 g
- Graisses saturées
- 2.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 295.7 mg
Recettes alternatives
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min