Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Protides
- 40.9 g
- Glucides
- 22.6 g
- Lipides
- 32.6 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 804.4 mg
Recettes alternatives
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Steamed fish with green mash
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Turmeric fish
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Garlic prawns
25 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min