Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Protides
- 40.9 g
- Glucides
- 22.6 g
- Lipides
- 32.6 g
- Graisses saturées
- 5.4 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 804.4 mg
Recettes alternatives
Fish with ginger lime sauce
35 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min