Appareils et accessoires
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Prép. 15min
Total 10h 55min
8 porties
Ingrédients
-
gedroogd venkelzaad2 el
-
gedroogde chilivlokken naar smaak½ - 1 el
-
sinaasappel dunne stukjes, enkel de schil1
-
knoflookteentjes5
-
zout30 g
-
verse salieblaadjes6
-
witte wijn naar smaak30 - 60 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd1250 g
-
varkenslende750 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
46.6 g
Calories
2145 kJ /
515 kcal
Lipides
35.8 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Warme Smaak van de Herfst
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Vegan Bolognese
50min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min