Appareils et accessoires
Jamaican style ginger cake
Prép. 10min
Total 1h 20min
12 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.2 mg
Protides
4.4 g
Calories
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
46.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nice bundt
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Piccalilli
12h 35min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Date and nut loaf
1h 20min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Malt loaf
3h 20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Mini fruit cakes
25h 40min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Cornish Fairings
35min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Apple and date cake
1h 30min