Appareils et accessoires
Jamaican style ginger cake
Prép. 10min
Total 1h 20min
12 portions
Ingrédients
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
331.2 mg
Protides
4.4 g
Calories
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Lipides
11 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
46.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nice bundt
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Orange Biscuits
1 h
Hot cross bun loaf
2 h 40 min
Brioche hot cross buns
2 h 30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 h
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 h 25 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Cornish Fairings
35 min
Classic christmas fruit mince
1 h 10 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 h
Chocolate Guinness® Cake
2 h 5 min