Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 15.6 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodium
- 678 mg
Recettes alternatives
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Asparagus risotto
40 Min
Vegetable chilli
50 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min