Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Cottage pie
1h 10min
Spaghetti carbonara
30min
Vloeibare karamel
25min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Runderpastei met bier
1h 40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kleverige sesamkip
40min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min