Appareils et accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Prép. 20min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
2280 kJ /
545 kcal
Lipides
45 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Flammekuchen
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Karamelpoeder
1h
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min