Appareils et accessoires
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Prép. 10min
Total 50min
6 porties
Ingrédients
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
19 g
Calories
1761 kJ /
421 kcal
Lipides
26 g
Fibre
3 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Pas d’évaluation
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Zeevruchtensoep
30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Pas d’évaluation
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation