Appareils et accessoires
Kacangma (Motherwort Chicken)
Prép. 5min
Total 35min
5 portions
Ingrédients
-
fresh ginger cut in slices100 g
-
toasted sesame oil30 g
-
kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)800 g
-
motherwort (see tips)20 g
-
distilled rice wine100 g
-
glutinous rice wine (huangjiu)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
124 mg
Protides
33 g
Calories
1261 kJ /
301 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourishing Confinement Food
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Taiwanese three cup chicken
20min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Ginger sesame oil chicken
25min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Curry Chicken
1h
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Rice Wine Chicken
30min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Fried Beehoon
20min
Lemon Chicken
25min