Appareils et accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Prép. 15min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optionnel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1109 mg
Protides
40.5 g
Calories
1401.8 kJ /
335 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Tarbot met salsasaus
Pas d’évaluation
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Japanse kip curry
55min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Beef Wellington
10h 10min
Mexicaanse kippensoep
40min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Pas d’évaluation