Versions compatibles
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
ou 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Protides
- 241.3 g
- Glucides
- 181.7 g
- Lipides
- 27.8 g
- Graisses saturées
- 6.4 g
- Fibre
- 15.9 g
- Sodium
- 3852.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Thaise rode curry
1 Std.
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Pas d’évaluation
Mout milkshake
10 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Limonade
5min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1sa 45 dk
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
Pompoen vingers
Pas d’évaluation
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min