Appareils et accessoires
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Prép. 30min
Total 2h
2 porties
Ingrédients
Zeebaars
-
verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)15 g
-
water250 g
-
2 tl gedroogde gistverse gist20 g
-
broodbloem en iets meer om te strooien400 g
-
zout1 tl
-
citroen in plakjes1
-
zeebaars hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g1
-
zout naar eigen smaak2 tl
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
-
water500 g
-
nieuwe aardappelen klein, ongeschild200 g
-
diepgevroren sperziebonen200 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3852.1 mg
Protides
241.3 g
Calories
8361.7 kJ /
1998.5 kcal
Lipides
27.8 g
Fibre
15.9 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
181.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Gevulde kroketten
Pas d’évaluation
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Vijgenmosterd
25min
Gezouten-Karamelijs
14h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Rode bietensap
10min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min