Appareils et accessoires
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Prép. 40min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2244.6 mg
Protides
210.4 g
Calories
5271.8 kJ /
1260 kcal
Lipides
36 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.6 g
Glucides
11.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Margarita
10min
Prime Board
Pas d’évaluation
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Pas d’évaluation
Smoothie trio
10min
Bibimbap burrito
45min
Romige courgettensoep
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min