Appareils et accessoires
Zalm met waterkerskorst
Prép. 25min
Total 2h 5min
6 porties
Ingrédients
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
2330 kJ /
559 kcal
Lipides
43 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Gember schillen
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zuurkool
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Amandelcake
50min