Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges

Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges

4.1 8 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

Baked potatoes
  • potatoes cut in wedges
    500 g
  • honey
    1 tbsp
  • oil
    20 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • brown sugar
    2 - 3 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 - 3 pinches
Coleslaw
  • white cabbage cut in pieces (5-6 cm)
    300 g
  • soy sauce
    30 g
  • rice vinegar
    30 g
  • sesame seeds
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • sugar
    ¼ tsp
Tonkatus and dressing
  • fresh dill leaves only
    3 sprigs
  • wasabi paste
    1 - 2 tsp
  • rice vinegar
    25 g
  • yoghurt
    50 g
  • mayonnaise
    50 g
  • sugar
    2 - 3 pinches
  • salt plus ½ tsp and extra for seasoning
    2 - 3 pinches
  • egg
    1
  • mineral water, sparkling
    60 g
  • cornflour (starch)
    30 g
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • plain flour
    3 - 4 tbsp
  • pork chops, boneless (approx. 120 g each)
    4
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • oil for frying

Infos nut. par 1 portion

Calories 578 kcal / 2418.3 kJ
Protides 32.9 g
Lipides 21.3 g
Glucides 63 g
Fibre 6.6 g
Graisses saturées 3.7 g
Sodium 1433.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...