Appareils et accessoires
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optionnel) geraspt (zie tip)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
42.5 g
Calories
2500 kJ /
598.2 kcal
Lipides
31 g
Fibre
4.2 g
Glucides
28.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black Collection
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pad Thai
45min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Rabarbertaart
55min
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Sous-vide octopussalade
Pas d’évaluation
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min