Appareils et accessoires
Gevulde kroketten
Prép. 35min
Total 2h 30min
14 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 14 porties
Sodium
16858.1 mg
Protides
370.4 g
Calories
26656 kJ /
6370.9 kcal
Lipides
443.8 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
199.1 g
Glucides
227.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Picknick
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Witte chocolade cheesecake
16h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Frangipane met peer
1h 30min
Klassieke sabayon
15min