Appareils et accessoires
Mushroom Carpaccio (TM5)
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
253 mg
Protides
4 g
Calories
474 kJ /
113 kcal
Lipides
10 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Citrus Oil
50 Min
Fruity Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 Std.
Salmon Tartare
25 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 Min
Avocado mayonnaise
15 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min