Appareils et accessoires
Surimi Stick Salad
Prép. 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
549.1 mg
Protides
11.4 g
Calories
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Fish and Chips
30min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Pesto Pasta Salad
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min