Appareils et accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
676.9 mg
Protides
13.7 g
Calories
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
51.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1h 30min
Berry Liqueur
25min
Hot Dogs
35min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Orange Smoothie
5min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min