Appareils et accessoires
Cholent
Prép. 20min
Total 5h
8 porties
Ingrédients
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
5072 mg
Protides
130 g
Calories
7249 kJ /
1726 kcal
Lipides
59 g
Fibre
24 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
172 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Linzenbrood
1h 55min
Azteca taart
1h
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Kip garam masala
50min
Gozleme
1h 40min