Appareils et accessoires
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (optionnel)1 tbsp
-
sugar (optionnel) to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
421 mg
Protides
5 g
Calories
451 kJ /
108 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Paella
1h
Hummus
10min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Orange Creamsicle Whip
10min
Mixed Herbs Rice
35min
Challah
3h 10min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min