Appareils et accessoires
Russian beetroot salad
Prép. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (optionnel)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (optionnel)20 g
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
583 kJ /
139 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3.3 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus cream soup
30min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Chicken with Peppers
1h
Asparagus Stem Soup
55min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Artichokes Romana
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Fish soup
40min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Ratatouille
40min