Appareils et accessoires
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
Prép. 10min
Total 24h 40min
6 portions
Ingrédients
-
dried adzuki beans200 g
-
water plus extra to soak500 g
-
fresh flat-leaf parsley3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
sesame seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
ground sweet paprika½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
garlic clove1
-
lime peel no white pith1 piece
-
sea salt½ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)800 g
-
fresh ginger3 cm
-
kombu (see Tip)5 cm
-
butternut pumpkin peeled and cut into cubes (3 cm)500 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)2
-
fresh sweet corn kernels cut off the cob150 g
-
tamari plus extra to taste1 tbsp
-
lime cut into wedges, to serve1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
396.4 mg
Protides
13.2 g
Calories
966.2 kJ /
230.9 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
11.6 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
46.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Complete layered meals
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Almond shortcrust pastry
35 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Soya Yoghurt
12 godz. 10 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.