Appareils et accessoires
Tarbot in champagnesaus
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1177.9 mg
Protides
71.2 g
Calories
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
15.4 g
Glucides
42.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Mochi's met sesamvulling
50min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Volkoren pitabrood
Pas d’évaluation
Pierogi met vlees
1h
Vegan pudding
15min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min