Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple

Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple

4.1 16 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

Rice pudding
  • lime zested, no white pith and juiced (20 g)
    1
  • caster sugar
    60 g
  • Arborio rice
    200 g
  • canned coconut milk
    400 g
  • full cream milk
    380 - 400 g
  • eggs
    2
Caramelised pineapple
  • butter
    30 g
  • fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
    ½
  • pecans (optional)
    2 tbsp
  • dark brown sugar
    3 tbsp
  • mixed spices
    ½ tsp
  • water
    2 tbsp
  • shredded coconut toasted
    20 - 40 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 93.6 mg
Protides 9.1 g
Calories 2028 kJ / 483 kcal
Lipides 26 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 17 g
Glucides 54 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...