Appareils et accessoires
Pissaladière
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil for greasing
-
water80 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour200 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Topping
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
onions quartered500 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned anchovies soaked in a little milk then drained60 g
-
black olives pitted60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
493 kJ /
118 kcal
Lipides
6.5 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Torta Caprese
55min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Curried Squash Galette
1h 20min
Chicken Pastilla
1h 25min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Crème Pâtissière
15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Creamy courgette soup
25min