Appareils et accessoires
Inktvis "à Lagareiro"
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6994.2 mg
Protides
37.8 g
Calories
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Lipides
36.1 g
Fibre
5.4 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
38.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Prime Board
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Pompoen Chai Latte
20min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min