Appareils et accessoires
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Prép. 30min
Total 5h 30min
8 portie
Ingrédients
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (optionnel) met spek omhuld20
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1106.5 mg
Protides
116.8 g
Calories
3849 kJ /
919.9 kcal
Lipides
42.4 g
Graisses saturées
14.4 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Bernse Aardappelrösti met Spek
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Gele smoothie bowl
2h 20min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min