Appareils et accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.6 mg
Protides
31.2 g
Calories
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
26.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Goreng
40min
Zalm met rijst en champignons
30min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Kweeperentaart
50min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation