Appareils et accessoires
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Prép. 30min
Total 27h 35min
8 portions
Ingrédients
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
157.9 mg
Protides
3.7 g
Calories
1540 kJ /
366 kcal
Lipides
15.3 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
6.7 g
Glucides
55.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon tart
2h 15min
Tiramisu
5h 20min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Choc-mint milk
15min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Almond quinoa pastry
50min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h