Appareils et accessoires
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
Prép. 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)150 g
-
ripe tomatoes diced (2 cm)100 g
-
dry white wine30 g
-
boiling water250 g
-
½ heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
602.2 mg
Protides
15.3 g
Calories
2386.5 kJ /
570.4 kcal
Lipides
25.1 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
67.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
7 Days of Healthy Eats
24 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
7 in 7 Challenge
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Budding Chef
10 Recettes
International
International
Cookidoo® Served 2022
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your Cookidoo® 2025: Homemade Hero
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Your First Month Mixing
55 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h