Appareils et accessoires
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Prép. 10min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
cauliflower cut in florets (3 cm)230 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garam masala (see tip)1 Tbsp
-
unsalted butter diced20 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
50 g coconut milkdouble cream50 g
-
sugar½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
903.3 mg
Protides
13.5 g
Calories
1755.2 kJ /
419.5 kcal
Lipides
21.5 g
Fibre
13.9 g
Graisses saturées
11.4 g
Glucides
47.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
203 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Like Never Before
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thermomix Online Like Never Before
13 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bolognese
50min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Smoky Paprika Rub
5min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sumac-spiced Houmous
5min