Appareils et accessoires
Onion Ricotta Cakes with Sage
Prép. 15min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
838 kJ /
200 kcal
Lipides
16 g
Fibre
0.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Steaming
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked spinach and eggs
35 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Beetroot salad
10 min
Mayonnaise
5 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Veracruz Fish
30 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Minestrone
45 min