Appareils et accessoires
Quinoa salade met knapperige groenten
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
lente-ui in stukken1
-
wortel in stukken70 g
-
courgette in stukken140 g
-
water400 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa50 g
-
tomaat in blokjes80 g
-
olijfolie2 el
-
balsamicoazijn2 el
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
witte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
709 kJ /
171 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Roerbak met aubergines en kofu
Pas d’évaluation
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Quinoasalade
40min
Rode bietensalade
10min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Pas d’évaluation
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Koolsla
10min