Appareils et accessoires
Harlequin custard
Prép. 5min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
milk500 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
63.4 mg
Protides
5.6 g
Calories
720.9 kJ /
171.6 kcal
Lipides
6.9 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
22.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Nasi tomato (tomato rice)
40min
Bread and butter pudding
1h 15min
Self-raising flour
5min
Browned beef strips
15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Harlequin custard (TM6)
15min
Cornflake Crunch
15min
Homemade Custard
15min