Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 ( 29 évaluations )

Ingrédients

  • water to cover
  • 5 dried red chillies deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Infos nut.
par 400 g
Calories
647.6 kcal / 2709.5 kJ
Protides
20.7 g
Lipides
25.4 g
Glucides
101.4 g
Fibre
17.5 g
Graisses saturées
3.7 g
Sodium
10221.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives