Appareils et accessoires
Miso Marinade
Prép. 5min
Total 10min
280 g
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 280 g
Sodium
3738.1 mg
Protides
12.6 g
Calories
2029.2 kJ /
485 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
84.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magical Marinades
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Salsa Verde
10min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Tuna Poke Nachos
30min
Asian Vinaigrette
5min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Sumac and Tahini Houmous
10min