Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optionnel)
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 40 g olie
- 1 teentje knoflook
- 500 g varkensnek (procureur), ontbeend, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes paprika, zoet
- 1 teentje knoflook
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 68 g
- Lipides
- 28.3 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 181.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Waterzooi van kip
1h
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
XXL kip pastei
1h 55min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min