Appareils et accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
623.7 mg
Protides
5.5 g
Calories
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Zalm met rijst en champignons
30min
Spaghetti carbonara
30min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Roggebrood
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Stoofvlees
3h 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min