Appareils et accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
623.7 mg
Protides
5.5 g
Calories
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Virgin chai vanille cocktail
45min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Citroenslush
10min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Pas d’évaluation
Blauwe bessen Jam
Pas d’évaluation
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min