Versions compatibles
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 80.7 g
- Lipides
- 19.5 g
- Graisses saturées
- 4.8 g
- Fibre
- 16.7 g
- Sodium
- 1645.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Knolselder parmigiana
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Zalm met venkel
40min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Bechamelsaus
15 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min