Appareils et accessoires
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Prép. 10min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portie
Sodium
10787 mg
Protides
214 g
Calories
11391 kJ /
2722 kcal
Lipides
168 g
Fibre
18 g
Graisses saturées
54 g
Glucides
101 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Pico de Gallo
Pas d’évaluation
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min