Appareils et accessoires
Pancetta and asparagus galettes
Prép. 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1277.9 mg
Protides
25.9 g
Calories
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
18.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Buckwheat
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Autumn vegetable gratin
50min
Stuffed zucchini
1h 5min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Pistachio Pesto
10min