Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
TM6 TM5

Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad

4.5 ( 82 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g cooked chickpeas rinsed (drained weight)
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp smoked paprika
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 ½ Tbsp olive oil plus 10 g
  • 200 g cavolo nero stalks removed, cut in pieces (10 cm)
  • 1 garlic clove
  • 80 g sun-dried tomatoes
  • 20 g lemon juice
  • 20 g red wine vinegar
  • 10 g fresh coriander leaves only
  • 10 g fresh mint leaves only
  • 4 spring onions cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp chilli sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
187 kcal / 785 kJ
Protides
6.8 g
Lipides
5.8 g
Glucides
20.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives