Appareils et accessoires
Vegan Christmas cake
Prép. 20min
Total 27h 10min
20 portions
Ingrédients
-
mixed dried fruit700 g
-
brandy plus extra for feeding (see Tips)300 g
-
vegan butter plus extra for greasing (see Tips)200 g
-
boiling water40 g
-
flaxmeal (see Tips)1 tbsp
-
coconut sugar200 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
apple sauce1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
wholemeal plain flour200 g
-
slivered almonds100 g
-
glacé cherries cut into quarters150 g
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mixed spice¼ tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.4 g
Calories
1308 kJ /
311.4 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
4 g
Glucides
46.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan mayonnaise
15min
Soy bread with seeds
3h 50min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegan tiramisu
3h 20min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Banana tofu ice cream
10min