Appareils et accessoires
Slow-cooked eggplant pasta sauce
Prép. 15min
Total 5h 40min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste80 g
-
red wine50 g
-
salt plus extra to season½ tsp
-
eggplant cut into pieces (approx. 2 cm)500 g
-
pitted Kalamata olives2 tbsp
-
water1200 g
-
dried pasta of choice320 g
-
shaved Parmesan cheese to serve
-
fresh basil leaves for garnishing
-
toasted pine nuts20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
386.5 mg
Protides
14.3 g
Calories
2056.1 kJ /
491.4 kcal
Lipides
13.1 g
Fibre
9.3 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
79.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cooking
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Potato and green pea curry
50 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min