Appareils et accessoires
Beef pierogi
Prép. 40min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
237.3 mg
Protides
22.3 g
Calories
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
73.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Sauerkraut soup
50min
Campari Cocktail
Pas d’évaluation
Caramel toffees
Pas d’évaluation
Corn tortillas
1h 50min
Pasta e fagioli
26h
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Beer batter fish
40min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Mini chicken kyivs
45min
Greek Fava dip
50min
Greek pita breads
1h 15min