Appareils et accessoires
Agedashi tofu
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
644.8 mg
Protides
10.4 g
Calories
2468.3 kJ /
590 kcal
Lipides
54.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Pad Thai
45min
Chunky guacamole
10min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Creamy miso mushroom udon
45min
Seitan
40min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Crisp Onsen Eggs
2h
Singapore Laksa
55min