Appareils et accessoires
Agedashi tofu
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
644.8 mg
Protides
10.4 g
Calories
2468.3 kJ /
590 kcal
Lipides
54.3 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Candied Peanuts
10min
Singapore Laksa
55min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Couscous with Lamb and Vegetables
Pas d’évaluation
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Vegetable Fritters
20min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Vegan burgers
45min