Appareils et accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem130 g
-
olijfolie15 g
-
water60 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet75 g
-
zout¼ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen¼ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd100 g
-
rode uien gehalveerd100 g
-
verse bieslook gehakt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Salmorejo
Pas d’évaluation
Vegan pudding
15min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Mosselen Marinière
Pas d’évaluation
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Zalmsoufflé
1h