Appareils et accessoires
Flammekuchen
Prép. 15min
Total 1h
2 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem130 g
-
olijfolie15 g
-
water60 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet75 g
-
zout¼ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen¼ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd100 g
-
rode uien gehalveerd100 g
-
verse bieslook gehakt15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
6.5 mg
Protides
2.2 g
Calories
407.8 kJ /
98.5 kcal
Lipides
3.8 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
13.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Mini Burgers
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Pas d’évaluation
Dropijs
8h 30min
Tomaat en Chili jam
1h 15min
XXL kip pastei
1h 55min